Εγκαινιάστηκε στη Χώρα Μυκόνου

Nέα εστία πολιτισμού

  • Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2016 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουν. 2016 - 11:03

Τα εγκαίνια του νέου χώρου εικαστικών εκθέσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ, δωρεά του λάτρη και θαυμαστή της Μυκόνου Στέφανου Συριώτη (1911-1986) εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά.

Ο συγκεκριμένο χώρος περιήλθε στην περιουσία του Δήμου Μυκόνου το 2003 και παρέμεινε κλειστός για 13 χρόνια. Μετά και από τις αποτελεσματικές ενέργειες της Δημοτικής μας Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑΜ, η αίθουσα άνοιξε για πρώτη φορά σήμερα τις πόρτες της στο κοινό με την έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Αναστασιάδη «Φρούτα και φυτά».

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Κουκάς απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πρόεδρο Ανδριανή Κουφού, στους υπαλλήλους και το ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης που συνεχίζουν ακάματα το δημιουργικό έργο τους, στον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέκο Κουκά και σε όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

«Ο πολιτισμός είναι μονόδρομος για κάθε τόπο που θέλει να ενδυναμώσει την ταυτότητά του. Είμαστε χαρούμενοι που δημιουργήσαμε μια ακόμη εστία πολιτισμού στην Χώρα της Μυκόνου. Συνεχίζουμε…», κατέληξε ο Δήμαρχος.