Κοπή πίτας του Ροταριανού Ομίλου Σύρου – Ερμούπολης

Με οδηγό την προσφορά

Ένα αξιόλογο έτος υπήρξε το 2013 για τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Σύρου – Ερμούπολης αφού παρά την οικονομική κρίση, ο Όμιλος συνέχισε με αμείωτη επιθυμία την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο μέσω σημαντικών δράσεων.

Τον απολογισμό των πεπραγμένων πραγματοποίησε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζαναβάρης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία έλαβε χώρα στο καφέ “Μέγαρο” στην Ερμούπολη το βράδυ της Παρασκευής.

Απολογισμός δράσεων

Ειδικότερα, ο κ. Τζαναβάρης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η βοηθός διοικητή της 2470 Περιφέρειας, κα Γιοβάνη, μίλησε για τις σπουδαιότερες ενέργειες των Ροταριανών μελών που αφορούσαν σε ενημερωτικές εκδηλώσεις για την επιχειρηματικότητα, στη συνέχιση του προγράμματος “Νάσος Χανδακάς”, στο πλαίσιο του οποίου ωφελείται μία Συριανή μητέρα, καθώς και σε προσφορές που έχουν στόχο την ενίσχυση Συλλόγων με κοινωνικό χαρακτήρα και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την ομιλία του προέδρου ακολούθησε η κοπή της πίτας και η τυχερή που ήταν η αντιπρόεδρος του νεανικού Ομίλου, Ροταράκτ, Ευαγγελία Τσιπολίτου έλαβε ως δώρο μία εικόνα από τα καταστήματα του κ. Αντωνακάκη.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, τους παρευρισκομένους και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση καλωσόρισε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζαναβάρης ενώ ακόμη στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η κα Γιοβάνη, η κα Τσιπολίτου, ο πρόεδρος της ιστορικής Λέσχης "Ελλάς", κος Παπαγούνας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος, κος Γιαλόγλου.

Ετικέτες: