Ο Νίκος Κοντιζάς επανεξελέγει στη θέση του προέδρου

Έχει πλούσια δραστηριότητα

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρύσσων. Ο Νίκος Κοντιζάς επανεξελέγει στη θέση και θα συνεχίσει απτόητος το έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Ακόμη ο Σύλλογος σε άλλη εκδήλωση έκοψε την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου έκανε τον απολογισμό των δραστηριοτήτων για το 2013 και ακόμη αναφέρθηκε και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το 2014.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι ο Νίκος Κοντιζάς και αντιπρόεδρος η Θεοδώρα Φαντοπούλου. Ακόμη ο Μιχαήλ Καλαμαράς πήρε τη θέση του ταμία και ο Αλέξανδρος Κοντιζάς είναι γενικός γραμματέας. Τέλος, μέλος του Δ.Σ. είναι ο Σωτήριος Ξενάκης.

Ο κ. Κοντιζάς μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου και αναφέρθηκε στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου, τόσο στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2013, αλλά και σ' αυτές που επρόκειτο να γίνουν.

Όσον αφορά στις εκδηλώσεις για το 2014 που έχουν προγραμματιστεί ο επανεκλογής πρόεδρος είπε: “Η θεατρική μας ομάδα θα ανεβάσει την παράσταση “Ράφτης Κυριών” από τις 5 έως 9 Απριλίου, στο θέατρο Απόλλων. Προηγούμενος έχουμε προγραμματίσει τον αποκριάτικο χορό μας που θα διεξαχθεί τον Φλεβάρη. Ακόμη, τις Απόκριες ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και την Τσικνοπέμπτη θα συνδιοργανώσει με τους μαγαζάτορες της Αγοράς μια βραδιά με ψητά, κρασί και τραγούδι όπως και πέρυσι. Θα συνεχίσει η Γυμναστική και τα μαθήματα χορού LATIN ίσως και για μικρά παιδιά, καθώς επίσης διάφορες χορευτικές εκδηλώσεις ( σεμινάρια - πάρτι κ.λ.π . ). Επίσης υπάρχει σκέψη μετά από πρόταση της Γυμνάστριάς μας που θα αναλάβει να οργανώσει μία εκδήλωση με παιδικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Ακόμη, η θεσμοθετημένη γιορτή της πρωτομαγιάς θα οργανωθεί από το Σύλλογο μας και πιστεύουμε σε μία ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Έχουμε στόχο να διοργανώσουμε αυτή τη χρονιά το Chroussa Festival, στον χώρο της Κατασκήνωσης, με διάφορες εκδηλώσεις. Αυτές είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις που θα κάνουμε σαν Πολιτιστικός Σύλλογος το 2014”.

Τέλος ο κ. Κοντιζάς αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν το 2013, αλλά και τα γεγονότα που σημάδεψαν τον Σύλλογο.

“Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά που σημάδεψαν και κλόνισαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την περιοχή των Χρούσσων, καθώς έφυγαν από τη ζωή τέσσερα αγαπημένα μας πρόσωπα, η π. Δημοτική Σύμβουλος Άνω Σύρου Παρασκευή Διανευτάκη, ο ταμίας μας Σταύρος Καζαντζάκης τα μέλη Δημήτρης Μπέρτος και Δημήτρης Δαρζέντας. Οι απροσδόκητες απώλειες, ήταν ένας βασικός λόγος, που ως ένα βαθμό, περιόρισαν τη δράση του Συλλόγου μας και γι' αυτό πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε κάποιες σημαντικές εκδηλώσεις, ως ένδειξη σεβασμού και πένθους προς τους εκλιπόντες”.