Εκδήλωση για την κοπή πίτας από το Σύλλογο Ηπειρωτών Σύρου

Με ευχές για ένα νέο αισιόδοξο αλλά και διεκδικητικό έτος πραγματοποίησαν την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου, σήμερα μετά τις 11 το πρωί στην αίθουσα που δραστηριοποιείται ο Σύλλογος στην Ερμούπολη.

Ο πρόεδρος, Ηρακλής Ζάχαρης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου για το περασμένο έτος ενώ ανέφερε και τις προγραμματισμένες δράσεις που φιλοδοξούν τα μέλη να αναπτύξουν εντός του τρέχοντος έτους. Ο κ. Ζάχαρης επεσήμανε την ανάγκη να στηρίζει το σύνολο των μελών τον Σύλλογο Ηπειρωτών ευχαριστώντας παράλληλα, όλους όσοι έχουν συνδράμει ποικιλοτρόπως στη διεκπεραίωση των δράσεών του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σύλλογος και τη φετινή χρονιά βράβευσε τρεις φοιτητές που εισήχθησαν σε Ανώνατες και Ανώτερες Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ καλωσόρισε και τα νεογέννητα μέλη του.

Εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυναν και οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων Πολιτιστικών Φορέων του νησιού που παρευρέθησαν στην εκδήλωση ενώ τις ευχές τους έστειλαν και εκπρόσωποι της Τοπικής και Περιφερειακής Αρχής, του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων καθώς επίσης και του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών.