Καλωσόρισαν το νέο έτος οι Ηπειρώτες Σύρου

Ως “αντίδοτο” στην εποχή της κρίσης, τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Σύρου προτάσσουν την αισιοδοξία και τη δημιουργική διάθεση σύμφωνα με όσα τόνισαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χθες το πρωί στην αίθουσα του Συλλόγου στην οδό Αφροδίτης 2.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ηρακλής Ζάχαρης καλωσόρισε τα μέλη και του φίλους, απηύθυνε ευχές και πραγματοποίησε τον απολογισμό του προηγούμενου έτους. Εξήγησε ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης ο Σύλλογος προχώρησε σε συγκεκριμένες δράσεις όπως μεταξύ άλλων η παρουσίαση παραδοσιακών χορών και η αποκριάτικη εκδήλωση, ενώ μίλησε και για τα μαθήματα που γίνονται από το Σύλλογο σκακιστών στην αίθουσα αλλά και για το χορευτικό τμήμα που έχει δημιουργηθεί. Ο κ. Ζάχαρης τόνισε ότι παρόμοιες δράσεις θα έχει ο Σύλλογος και το 2014 ενώ θα λάβει συμμετοχή και στο Καρναβάλι που θα διοργανωθεί, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και το ημερολόγιο με θέμα την Ηπειρώτισσα γυναίκα του '40 που εξέδωσαν τα μέλη.

Τέλος, ευχαρίστησε όσους συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου ενώ κάλεσε στο βήμα τους εκπροσώπους των φορέων, των υπόλοιπων Συλλόγων και της Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το 2014.