Αυλαία για το 10ο διεθνές φεστιβάλ Αιγαίου

Έπεσε η αυλαία για το 10ο διεθνές φεστιβάλ Αιγαίου με το γκαλά όπερας του Greek Opera Studio το Σάββατο 19 Ιουλίου, παρουσία πλήθους κόσμου, που έσπευσε να απολαύσει από κοντά την τελευταία παράσταση.

Η δέκατη συνεχόμενη χρονιά του φεστιβάλ Αιγαίου πραγματοποιήθηκε υπό τη καθοδήγηση του γενικού διευθυντή, Peter Tiboris. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν σημαντικές παραστάσεις, με κυριότερες το αφιέρωμα στον Πουτσίνι, η οποία διοργανώθηκε στη πλατεία Μιαούλη και η παρουσίαση του Rigolleto στο θέατρο Απόλλων.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη πορεία του φεστιβάλ και την ανταπόκριση του κόσμου εμφανίστηκε ο κ. Τιμπόρις, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη ''Κοινή Γνώμη''. Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε ότι «το κοινό το δέχτηκε με πολύ καλή διάθεση και το απόλαυσε». Όσον αφορά στους θαυμαστές του, ο ίδιος ανανεώνει το ραντεβού του μαζί τους την ερχόμενη χρονιά, παρ’ όλο που δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, καθώς η οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί και θα ανακοινωθεί στους επόμενους δύο μήνες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέα Δημοτικής Αρχής.

Ετικέτες: