Μουσικές περιπλανήσεις στη Μήλο

Με μελωδίες των Μπετόβεν, Λιστ, Σοπέν και Σνίτκε, ο Κωνσταντής Σφέτσας στο τσέλο και η Νέλλη Σεμιτέκολο στο πιάνο προσκαλούν το κοινό της Μήλου σε μια μοναδική ιχνηλασία στα μονοπάτια της κλασικής μουσικής.

Η συναυλία μουσικής δωματίου διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Μηλίων Τέχνες”, στο πλαίσιο του 21ου Φεστιβάλ Μήλου, το οποίο αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς για το νησί, αλλά και για την εν γένει πολιτιστική ανάταση του τόπου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Μήλου.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Μηλίων Τέχνες” παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην τριαντάχρονη πορεία του Σωκράτη Μάλαμα. Τα τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή, τραγουδοποιού και ερμηνευτή που ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους εκπροσώπους της αποκαλούμενης “έντεχνης μουσικής σκηνής” θα οδηγήσουν το κοινό σε δρόμους λαϊκούς και ερωτικούς με μία βροχή συναισθημάτων να κατακλύζει τις καρδιές των θεατών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου.

Ετικέτες: