O Τus υπόσχεται να τρελάνει τη Σύρο

Στη Σύρο βρίσκεται ο Χρήστος Τούσης, κατά κόσμον “Tus”, ο οποίος απόψε το βράδυ θα αφήσει ελεύθερο τον “κροκόδειλό” του σε μία μοναδική εμφάνιση στο “Α Club” στο κέντρο της Ερμούπολης.

Ο εκκεντρικός ράπερ είναι έτοιμος να μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του με τις ανατρεπτικές και πολυσυζητημένες επιτυχίες του, οι οποίες σοκάρουν και προκαλούν ποικίλα σχόλια με την κοφτερή γλώσσα τους.

Σημειώνεται ότι ο Tus γεννήθηκε στην Πάργα όπου και έζησε μέχρι και τα 20 του χρόνια. Στο διάστημα αυτό δημιουργούσε ακουστικό υλικό το οποίο ηχογραφούσε ενορχήστρωνε και δημοσίευε ο ίδιος σε προσωπικό του site. Οι προτάσεις δεν άργησαν να έρθουν από γνωστά hip hop συγκροτήματα, ενώ μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους Master Tempo, τα Ημισκούμπρια, το Stereo Mike, τη Shaya και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Την ανυπομονησία του για την αποψινή του εμφάνιση στο “A Club” εξέφρασε και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο διαδίκτυο, όπου δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες του τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με προορισμό τη Σύρο, όσο και από τις βόλτες του με τον Συριανό Βαγγέλη Περρή. 

Ετικέτες: