Η Κιβωτός των Χριστουγέννων στη Σίφνο

Η Κιβωτός των Χριστουγέννων, στη Σίφνο ανοίγει σήμερα  τις πύλες του και περιμένει όλον τον κόσμο να συμμετάσχει στις δράσεις του πολιτιστικού συλλόγου Σίφνου.

Ειδικότερα σήμερα Σάββατο με οδηγό το αστέρι των Χριστουγέννων και μέσα από μια οπτικοακουστική αφήγηση και διαδραστικές δραστηριότητες τα παιδιά θα πλησιάσουν στο σπήλαιο της Γέννησης:  θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και στο τέλος θα κατασκευάσουν τη δική τους φάτνη (με τις εκπαιδευτικούς Σοφία Αρμελινιού και Μαρία Τζιροζίδου), και στη συνέχεια θα υπάρχουν κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατύ Γιαλού «Η Πρόοδος» Ενώ αύριο Κυριακή στις 17:00 καλούνται όλοι να φτιάξουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο sous plat», με τη νηπιαγωγό Σίσυ Γκαρθία – Κοράκη. Στις 18:30 θα υάρχει δημιουργική ενασχόληση παιδιών με μουσική, χορό & τραγούδι, με τη Μαρία Παυλάκη, τη Μαρία Τράπαλη, την Ντίνα Ατσόνιου, τη Βαρβάρα Ατσόνιου, τη Φλώρα Σανάκη και τη Ρούλα Παλαιού. Στις 19:30  Face painting με την Αθηνά Ποδενέ  και στις 20:00 θα ακολουθήσει προβολή ταινίας “Το ταγκό των Χριστουγέννων” .

Για την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα έχει ως εξής.

Στις 17:00«Ας φτιάξουμε γούρια»: Ανάγλυφα διακοσμητικά πέταλα από ζυμάρι, με τη νηπιαγωγό Σίσυ Γκαρθία – Κοράκη, στις 19:00  «Φτιάχνουμε και …τρώμε γλειφιτζούρια» με την Έλενα Αντάρτη και στις 19:30 Αφήγηση παραμυθιού με τη Σοφία Κατζηλιέρη.  

Ετικέτες: