Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου Αγ. Γεώργιος

Άγιος Βασίλης… ήρθε!

Ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο θέατρο, μουσική, και παιδική αθωότητα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου Άγιος Γεώργιος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Δελασάλ.

Με οδηγό το πνεύμα των Χριστουγέννων, που όσο πλησιάζει ο καιρός, έχει εισβάλλει πλέον για τα καλά στη ζωή μικρών και μεγάλων, τα θεατρικά σκετς των μαθητών, με έξυπνες, αστείες, συγκινητικές στιχομυθίες, αλλά και γιορτινές μελωδίες, ελληνικές και ξένες, κατάφεραν να παραγκωνίσουν για την ώρα τις έγνοιες και τα προβλήματα των μεγάλων, αποδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά, πως αξίες, όπως η ελπίδα, η χαρά, η αγάπη και η αισιοδοξία, δεν είναι μακρινές και απλησίαστες.

Τα παιδιά του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου Αγ. Γεώργιος, άφησαν τη σκηνή, παίρνοντας, εκτός από το ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα του κοινού, δώρα από τον αγαπημένο τους Άγιο, ο οποίος έκανε εμφάνιση-έκπληξη στην αίθουσα, λίγο νωρίτερα από την καθιερωμένη του «βόλτα» για την διανομή των χριστουγεννιάτικων δώρων, προκειμένου να τους χαρίσει μικρά αναμνηστικά δωράκια, αγκαλιές και χαμόγελα.