Στο κόκκινο... το κέφι στον αποκριάτικο χορό των Φρερ

  • Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2017 - 20:37

Με το αστείρευτο κέφι τους, τις πρωτότυπες και ναζιάρικες αμφιέσεις τους, καθώς επίσης και τις παιδικές φωνές που “χόρεψαν” στις νότες γνωστών τραγουδιών του Καρναβαλιού, μικροί αλλά και μεγάλοι που έδωσαν το “παρών” στην αποκριάτικη εκδήλωση του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου “Άγιος Γεώργιος”(Φρερ) σήμαναν την έναρξη του Τριωδίου.

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, στον πολυχώρο Plaza στην περιοχή του Μάννα μικροί μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, “πλημμύρισαν” την αίθουσα εκδηλώσεων απολαμβάνοντας έναν ξεχωριστό αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Ιδιωτικού Σχολείου.

Μικροί μασκαράδες όπως μάγισσες, νεράιδες, ιππότες αλλά και βεζίρηδες που προετοιμάζονται μάλιστα να “σπείρουν” το κέφι και στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” με τις εκπλήξεις τους, χόρεψαν με την ψυχή τους, φορώντας τις πολύχρωμες στολές τους και συμμετέχοντας στον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του Ιδιωτικού Σχολείου, στο πλαίσιο του οποίου, μαζί με τους γονείς τους, φρόντισαν να πολλαπλασιάσουν το κέφι και την καρναβαλική διάθεση.

Ο αποκριάτικος χορός διανθίστηκε με τα πειράγματα και τα αστεία που απόλαυσαν στην εκδήλωση και οι γονείς, αποδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά ότι το κέφι και η ανταπόκριση στις εκδηλώσεις του Σχολείου και του Συλλόγου χτύπησε... κόκκινο!