Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου

Εθελοντές για το 11ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές"

  • Δευτέρα, 14 Αυγούστου, 2017 - 09:41

Σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την προσφορά εθελοντικής εργασίας σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Σίφνου, στο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», που φέτος μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία.

Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη όχι μόνον κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ, αλλά και κατά το προηγούμενο διάστημα (κυρίως από τις 21/8 και μετά).

Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων παρακαλούνται επίσης όσοι επαγγελματίες (ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές) μπορούν να βοηθήσουν στην κατασκευή και διαμόρφωση του χώρου διεξαγωγής του Φεστιβάλ να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους:

-με e-mail: marianadali@hotmail.com,spirosifnos@gmail.com,
-με sms ή τηλεφώνημα στα τηλέφωνα: 6947610783 (Μαρία), 6986410445 (Σπύρος).

Για άλλη μια φορά ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και την καλή μας διάθεση για να καλωσορίσουμε και να φιλοξενήσουμε με τον τρόπο που αρμόζει στη σιφναίικη παράδοση τους φίλους και τις φίλες μας από τα Κυκλαδονήσια και όχι μόνον!

Ευχαριστούμε όλους όσοι ήδη έσπευσαν να δηλώσουν «ΠΑΡΩΝ»!

Ευχαριστούμε όλους όσοι ήδη μοιράζεστε την αγωνία μας για ένα καλό αποτέλεσμα και βρίσκετε τον τρόπο έμπρακτα να είστε κοντά μας!