Γενική συνέλευση και χοροεσπερίδα του Ομίλου Κυνόφιλων Σύρου

Σύσφιξη δεσμών και νέες δράσεις

  • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, 2018 - 06:22

 

Ολοένα και θετικότερο κλίμα αναπτύσσουν μεταξύ τους τα μέλη του Ομίλου Κυνόφιλων Σύρου, συσφίγγοντας τις σχέσεις τους και προγραμματίζοντας νέες δράσεις για τη φετινή χρονιά, πάντοτε με σεβασμό στα αγαπημένα τους τετράποδα.

Έχοντας καθιερώσει πλέον την πραγματοποίηση μίας μεγάλης χοροεσπερίδας σε ετήσια βάση, στο πλαίσιο της οποίας δίνουν το “παρών”, διασκεδάζοντας και ανταλλάσσοντας ευχές, τα 96 μέλη του συγκεκριμένου Ομίλου μεριμνούν επίσης για την οικονομική ενίσχυση του ταμείου τους, με σκοπό την ανάπτυξη εκδηλώσεων μέσα στο έτος, προς ανάδειξη του κάλλους και της σπιρτάδας των αξιολάτρευτων σκύλων τους.

Για το έτος 2018 ο Όμιλος Κυνόφιλων πραγματοποίησε τη γενική συνέλευσή του προ εβδομάδας, όπως επίσης και την χοροεσπερίδα του το βράδυ της Παρασκευής, σε γνωστή ταβέρνα της Ερμούπολης, με αρκετά από τα μέλη του να συμμετέχουν στο γλέντι.

Κατόπιν των ευχών που απηύθυνε ο πρόεδρος του Ομίλου, Νίκος Μιχάλοβιτς, ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα που προσφέρθηκαν από αρκετές επιχειρήσεις και καταστήματα της Σύρου, ενώ ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα, γνωστοποίησε τον προγραμματισμό των δράσεων για το 2018.

Ραντεβού σε νέες εκδηλώσεις με τα λατρεμένα τετράποδα

Ειδικότερα, ο Όμιλος έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιεί σε ετήσια βάση, προχωρά στη γνωστοποίηση του φετινού προγραμματισμού του, προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλοβιτς, το πρώτο ραντεβού δίνεται στο νησί της Νάξου στις 4 Μαρτίου, όπου και θα λάβουν χώρα αγώνες για κυνηγόσκυλα (αγώνες πρακτικού κυνηγιού), ενώ ακολουθεί νέα δράση στις 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου. Πρόκειται για την καθιερωμένη έκθεση μορφολογίας που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Σύρο, ενώ επιπλέον, έχει προγραμματισθεί και αγώνας υπερπήδησης εμποδίων.

Ερωτηθείς ο κ. Μιχάλοβιτς σχετικά με την ανταπόκριση των μελών του Ομίλου στις δράσεις και στις υποχρεώσεις τους, υπήρξε συγκρατημένα αισιόδοξος, εκφράζοντας όμως τη σκέψη του πως αρκετοί συμπολίτες μας και λόγω των οικονομικών δυσκολιών, δεν έχουν τη δυνατότητα συστηματικής συμμετοχής.

Ο ίδιος, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο Όμιλος προσπαθεί να συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, ανανέωσε το ραντεβού του στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της καλοκαιρινής περιόδου.