"Ο Ρόλος της μητέρας στην Οικογένεια"

  • Τετάρτη, 20 Ιουνίου, 2018 - 15:14

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πάρου, μία ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση στα πλαίσια της Χάρτας Ισότητας, με θέμα τη σχέση μητέρας παιδιού.

Η Τένια Μακρή,  η γνωστή σε όλους οικογενειακή σύμβουλος, ειδική σε θέματα σχέσεων και κυρίως συγγραφέας best sellers αφιερωμένα στην οικογένεια, μίλησε για την πιο σημαντική σχέση στη ζωή ενός ανθρώπου, την σχέση μητέρας – παιδιού, μία σχέση αγάπης, φροντίδας και τρυφερότητας, αλλά συγχρόνως μία περίπλοκη σχέση εντάσεων και συγκρούσεων και πώς μπορεί να μπει αυτή η σχέση σε μια εποικοδομητική και υγιή βάση.

Η ατμόσφαιρά ήταν συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς η ανάπτυξη του θέματος και η παρουσίασή του άγγιξε βαθύτατα τους παρευρισκόμενους ενώ μετά την ομιλία ακολούθησε διάλογος με το κοινό στο οποίο η κα Τένια Μακρή έδωσε συμβουλές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Εκ μέρους του Δήμου Πάρου εκφράζονται ευχαριστίες προς όσους παραβρέθηκαν και όπως σημειώνεται «Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη φίλη Τένια Μακρή, που απέδειξε με την παρουσία της εδώ, την αγάπη της για το νησί μας και τους ανθρώπους του».

Ετικέτες: