"Μια Θάλασσα Μεγάλη"

  • Πέμπτη, 28 Ιουνίου, 2018 - 13:29

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, την 21η Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: «Μια Θάλασσα Μεγάλη, Περιβάλλον – Αθλητισμός – Εθελοντισμός» που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΟΑ) και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη,  στο πλαίσιο του παγκοσμίου εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας “OLYMPIC  DAY”, παρουσία Ολυμπιονικών, αθλητών, εκπροσώπων αθλητικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης  ήταν ομιλητής στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην ενδυνάμωση του  εθελοντικού κινήματος και της αλληλεγγύης, στην  προστασία του περιβάλλοντος, στις επιδόσεις των αθλητών της Μήλου και στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των υποδομών του νησιού μας.

Επίσης, παρουσίασε την εξαιρετική δουλειά εκπαιδευτικών και μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα, τη Δράση «Νοιάζομαι και Δρω» που συνδράμει στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Μήλου για την αξιοποίηση των Αλυκών της Μήλου, καθώς και την καμπάνια του Δήμου μας για τον επαναπατρισμό του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

Θερμά συγχαρητήρια, για ακόμα μια φορά, στους μαθητές και τους δασκάλους τους που εργάστηκαν για αυτή την επιτυχημένη δράση.