Άνδρος

Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας Greek Instagramers Events

  • Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 2018 - 17:14
  • /   Eνημέρωση: 13 Ιουλ. 2018 - 7:20

Μία πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο #My_Andros άνοιξε τις «πύλες» της στο  κοινό το περασμένο Σαββατοκύριακο (7 & 8 Ιουλίου). Την έκθεση, που διοργανώνεται από την ομάδα των «Greek Instagramers Events», με συνδιοργανωτή το CTN Andros (Andros Cycladic Tourism Network) και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, φιλοξενούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στο Κόρθι, στο Μπατσί και στη Χώρα.
Τα αμέτρητα φωτογραφικά «κλικς» στις ομορφιές του νησιού που πραγματοποίησαν 116 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι της δραστήριας ομάδας «Greek Instagramers Events» στο πλαίσιο της τριήμερης φωτογραφικής εξόρμησης στα τέλη Απριλίου στην Άνδρο, αποτυπώνονται με τον ιδανικότερο τρόπο, σε αυτήν τη μοναδική έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2018.
Η Άνδρος υπό το πρίσμα 116 insta-φωτογράφων σε μία έκθεση-περιήγηση, που μας ταξιδεύει μέσα από υπέροχες εικόνες, στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου. Στις φωτογραφίες μπορεί κανείς να δει πανέμορφα φυσικά τοπία, στιγμές της καθημερινότητας που διαδραματίζονται στο νησί, αλλά και ιστορίες ανθρώπων που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. 
Η έκθεση διαιρείται σε τρία μέρη και φιλοξενείται σε τρεις εκθεσιακούς χώρους του νησιού ταυτόχρονα, στο Μπατσί, τη Χώρα και το Κόρθι, καλώντας τον θεατή να ανακαλύψει την συνέχειά της στον επόμενο της προορισμό. Επισκεφθείτε το hashtag #My_Andros για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Άνδρου από τους συμμετέχοντες στην έκθεση. Επίσης, στο site tinyurl.com/gre-pma, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση του νησιού. 
Διοργανωτές και επιμελητές της έκθεσης είναι η ομάδα «Greek Instagramers Events». Μια δραστήρια φωτογραφική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε το 2013, με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Ιδρυτές της είναι ο Γιώργος Βέργαδος (@gvergados), η Έλλη Αγιαννίδη (@elaki26) και η Σταυρούλα Σπυρέα (@vspireas). Με οδηγό τους την κοινή αγάπη για τη φωτογραφία, συσπειρώνουν την ελληνική κοινότητα των φίλων αυτής της τέχνης, δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών.
Σας περιμένουμε όλους να επισκεφθείτε την έκθεση φωτογραφίας #My_Andros για να δείτε από κοντά αυτό το ξεχωριστό «μωσαϊκό» εικόνων, που αντιπροσωπεύουν  την «πολύχρωμη» πραγματικότητα της Άνδρου.

Ετικέτες: