4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού

Στο πλαίσιο της 11ης Διεθνούς Συνάντησης για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό ΥΠΕΡΙΑ 2013, διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού.

 

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ διεθνώς, που τα προηγούμενα τρία χρόνια σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη χρονιά το Φεστιβάλ φιλοξενεί το 7ο Αthens Ιnternational Short Film Festival Psarokokalo, το οποίο θα διεξαχθεί 3 με 9 Ιουνίου 2013. Ένα ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Αθήνα, αλλά και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που έχει συνεχή παρουσία στην Αμοργό και το οποίο θα διεξαχθεί 16 με 21 Σεπτεμβρίου 2013.

Η έναρξη του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού θα πραγματοποιηθεί στην Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού στο Βρούτση από την υπεύθυνη της ταινιοθήκης του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Αργυρώ Μεσημέρη.

Σημειώνεται πως, θα προβληθούν ταινίες από το διαγωνιστικό πρόγραμμα του  7ου A.I.S.F.F. Psarokokalo, (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας Psarokokalo) και θα γίνει ομιλία,  παρουσία της Creative Director του Φεστιβάλ Tατιάνας Σουλτάνας Κουμούτση. Ταινίες που διαγωνίστηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν στην αίθουσα Συνεδρίων του Aegialis Hotel & Spa.