Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στην Άνδρο: Αθήνα - Buenos Aires

  • Σάββατο, 23 Μαΐου, 2015 - 09:45

Πόσο απέχει η Αθήνα από το Μπουένος Άιρες; Μια ανάσα αν μετρήσουμε την απόσταση με μουσική, τέσσερα χορευτικά βήματα αν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του τάνγκο, ανάμεσα σε δύο γαλανούς ορίζοντες που αγκαλιάζουν θάλασσες και ωκεανούς και ενώνουν τη Μεσόγειο με τον νότιο Ατλαντικό. Με τη φωνή και την ψυχή γεμάτες Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και νοσταλγία για ταξίδια μακρινά, ο Μάριος Φραγκούλης κάνει πρώτο σταθμό στην Άνδρο και προσφέρει στο κοινό του μια συναυλία στους κυματισμούς του τάνγκο, μια μοναδική βραδιά πάθους και μουσικής μέθεξης

Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Χώρας Άνδρου.

Special guest στη συναυλία αυτή με τραγούδια αυθεντικά και αισθαντικά, που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά, ηΚατερίνα Πολέμη.

Συνταξιδιώτες του το quinteto TANGartO, το μουσικό σύνολο που έχει ήδη βρει τη θέση του στον μουσικό χάρτη, μια θέση που την κρατάει είκοσι χρόνια τώρα, αποδίδοντας με γνήσιο αίσθημα τα Αργεντίνικα Tangos.

Κουιντέτο TANGartO
Λευτέρης Γρίβας, μπαντονεόν  
Γιώργος Παναγιωτόπουλος, βιολί 
Γιώργος Μπεχλιβάνογλου, κιθάρα 
Γιώργος Αρνής, κοντραμπάσο
Θωμάς Κοντογεώργης, πιάνο/ενορχηστρώσεις

Kαλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς καθώς και οι μεταφράσεις, οι αποδόσεις τραγουδιών στα Ισπανικά και Ελληνικά και τα κείμενα της παράστασης, η Αγαθή Δημητρούκα.

H Συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο “Ανδρου και υπό την αιγίδα του Δήμου “Ανδρου με αφορμή τον 48ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα “Ανδρου. Τα έσοδα θα διατεθούν για σκοπούς του Ιδρύματος Μιχαήλ Σ. Πολέμη που από το 1991 βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο, άπορα παιδιά που ζουν στην Άνδρο και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.