To 9o Indie Rock Festival ξεσήκωσε την Ερμούπολη

Τον παλμό του Συριανού rock ήχου μετέφερε για ένατη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του Θεάτρου Ευανθία Καΐρη στα Λαζαρέττα, το φεστιβάλ ανεξάρτητου rock Ερμούπολης. Πρωτοεμφανιζόμενα σχήματα, μπάντες που μετρούν χρόνια στην πλάτη τους, νέες ιδέες και κλασικές rock φόρμες απογείωσαν και φέτος τη γιορτή του ηλεκτρικού ήχου στη Σύρο με το κοινό και τους μουσικούς να γίνονται «ένα».

Οι THE JAGERS ταξίδεψαν από τη Ρουμανία, κουβαλώντας στις αποσκευές τους μουσικές που πέρασαν από τονμελαγχολικό ήχο του Manchester, στους Editors, στα 80ς, στο σήμερα και πάλι πίσω.

Η εξαμελής μπάντα BAD BID από την Αθήνα , με την ανατρεπτική, απελευθερωμένη και progressive προσέγγιση στη μουσική τους, συνδύασαν το rock n roll, το punk, το folk, το ska και ένα σωρό άλλες επιρροές σε ένα πλουσιότατο ηχητικό παζλ. Τα πνευστά έδεσαν με τον ηλεκτρικό ήχο και το αποτέλεσμα ξεσήκωσε το κοινό.

Οι Συριανοί CONTAINERS με το δυναμικό Ελληνικό rock τους, επέστρεψαν στη σκηνή του φεστιβάλ, ενώ οι νεοεμφανιζόμενοι AT LAST κινήθηκαν σε classic & hard rock μονοπάτια, στην πρώτη τους εμφάνιση στο Indie Rock Festival στην Ερμούπολη.