Μελωδίες για τη Ζωή

  • Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2015 - 06:20

Το πολύτιμο και αξιέπαινο έργο κοινωνικών σωματείων των Κυκλάδων, τα οποία συμπαραστέκονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νομού, ενισχύουν μέσα από την παρουσία τους στην πολιτιστική ατζέντα της Σύρου, καλλιτέχνες του νησιού, ευαισθητοποιημένοι και πρόθυμοι να προσφέρουν αφιλοκερδώς τη βοήθειά τους.

Τα συγκροτήματα «Last», «Κιθαρμόνικα», «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και «Covertale» (Κώστας Βόικος - Μηνάς Παπρίκας - Γιώργος Λουδάρος) παίζουν και τραγουδούν για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.

Η συναυλία «Μουσική για τη Ζωή» θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην Έπαυλη Τσιροπινά. Είσοδος: 5 ευρώ

Με τη μουσική να «ντύνει» τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να δημιουργεί εικόνες, ακόμα και στην περίπτωση που οι αισθήσεις μας έχουν εγκαταλείψει, το συριανό συγκρότημα «Ώτα Ακούειν» θα δώσει σάρκα και οστά στις σκέψεις και στα όνειρά μας στη συναυλία του Σωματείου ατόμων με προβλήματα όρασης νήσων Κυκλάδων.

Η συναυλία «Η Μελωδία της Ευτυχίας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ευανθία Καΐρη στα Λαζαρέττα με τη συμμετοχή Συριανών καλλιτεχνών.

Το σχήμα των Ώτα Ακούειν πλαισιώνουν οι: Μιχάλης Λαμπρίδης (μουσική, στίχοι, ιάνο, φωνή), Αλφρέδος Δελιβέρτης (κιθάρα, φωνή), Ανδρέας Πολίτης (βιολί, φωνή), Πάνος Δραμυτινός (μπάσο, φωνή), Ρένα Βέργου (φωνή).

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι: Αγγελική Κοκκίνη, Γιώργος Μπάιλας, Ανδρέας Γιαλόγλου, Σοφοκλής Κοσκινάς. Τιμή εισόδου: 3 ευρώ.