Η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" με την 6μελή μπάντα της στο Θέατρο Απόλλων

  • Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2016 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 5 Φεβ. 2016 - 7:53

Μία νέα μουσική πρόταση παρουσιάζει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30 στο ιστορικό θέατρο Απόλλων το αγαπημένο hip hop συγκρότημα “Νέα Τάξη Πραγμάτων” που μετά από 15 και πλέον χρόνια στα μουσικά δρώμενα της χώρας, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ξαφνιάζει με τις ανατρεπτικές κινήσεις του.

Ο  Ιωσήφ Πρίντεζης και ο Χρήστος Πανοηλίας, ξεφεύγοντας από την ψηφιακή μουσική του υπολογιστή, έχουν εμπλουτίσει τη μουσική τους φόρμα με φυσικά όργανα, αλλά και με τον άνθρωπο πικ-απ! Αποστολή τους είναι να μεταφέρουν με χιούμορ και μουσικότητα τις εμπνεύσεις και τους προβληματισμούς τους. Στο πλευρό τους η 6μελής μπάντα τους, με την οποία συμπράττουν στην Αθήνα σε διάφορες μουσικές σκηνές. 

 Οι ΝΤΠ. τολμούν να πατήσουν στο σανίδι του θεάτρου και να συμπράξουν μουσικά με επαγγελματίες μουσικούς. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης έχει funk, soul, jazz και rock αισθητική, ενώ πάντα στη βάση της μουσικής τους παραμένει ο έμμετρος λόγος και ο συμπυκνωμένος νοηματικά στίχος. Στην παράσταση θα παρουσιαστούν τραγούδια από την 12ετή πορεία του συγκροτήματος στη δισκογραφία και αρκετές διασκευές με χιούμορ και άποψη.

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ των ΝΤΠ. αποτελείται από τους:

Φωνές: Ιωσήφ Πρίντεζης, Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας

Κιθάρες, γιουκαλίλι : Πάνος Καλκανάς

Μπάσο : Σπύρος Βαλκανιώτης

Πιάνο - πλήκτρα : Θάνος Καραγιάννης

Τύμπανα - λούπες : Dennis Παναγιωτίδης

Turntable Vocalism: Δημήτρης Τρατολάτης aka Τσατσάρας (Human)

Φωνητικά : Μαργαρίτα Δρίκου

Illustrator : Γιάννης Μελέτιος

Είσοδος : 8 ευρώ προπώληση & 10 ευρώ στην είσοδο