Ο Μανώλης Μητσιάς στο Θέατρο στον Κουμάρο

  • Παρασκευή, 5 Αυγούστου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 5 Αυγ. 2016 - 7:33

 «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά... την άμμο της θάλασσας» για καλό σκοπό, καλεσμένος των Φίλων της Τήνου, υπέρ της ενίσχυσης των υποδομών του Κέντρου Υγείας Τήνου. «Εν αρχή ην ο Λόγος». 

Αυτός ο κανόνας καθόρισε την καριέρα του Μανώλη Μητσιά, καταξιώνοντάς τον ως ιδανικό ερμηνευτή των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών και των κορυφαίων ποιητών μας.  Στη μεγάλη συναυλία του φέτος το καλοκαίρι στην Τήνο, που γίνεται για καλό σκοπό,  θα ακουστούν οι πολυταξιδεμένες μελωδικές αποσκευές του στην ελληνική οικουμενικότητα των πέντε ηπείρων, γεμάτες με το πολύτιμο υλικό των 75 δίσκων του.

Το κοινωφελές σωματείο οι Φίλοι της Τήνου ιδρύθηκε το 2005 από μια ομάδα ανθρώπων που αγάπησαν την Τήνο σαν τόπο παραθερισμού τους, διακοπών ή δεύτερης κατοικίας. Στα δέκα χρόνια που πέρασαν, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, το σωματείο υποστήριξε ενεργά το Κέντρο Υγείας Τήνου, στήριξε οικονομικά το πρόγραμμα του Δήμου Τήνου για την αεροδιακομιδή ασθενών και τραυματιών και οργάνωσε δυο Ιατρικές ημερίδες για την Πρόληψη σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Αθηνών. Οι Φίλοι της Τήνου έχουν οργανώσει συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις, όπως και περιβαλλοντικές δράσεις στο νησί. Πληροφορίες για το σωματείο στο  210- 6777204

Είσοδος 10 Ευρώ, προπώληση στα γραφεία του Φεστιβάλ Τήνου και στο Μουσείο Κώστα Τσόκλη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.