Η Μελίνα Ασλανίδου τα 'σπασε στη Σύρο

Μία μοναδική μουσική βραδιά χάρισε στο κοινό της Σύρου η Μελίνα Ασλανίδου, βάζοντας την υπογραφή της σε μία από τις καλύτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού στο νησί.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Πολιτιστικός Χώρος «Μάνος Ελευθερίου» έγινε μία απέραντη «θάλασσα», όπου μικροί και μεγάλοι «βούτηξαν» για τρεις περίπου ώρες, «αγκαλιά» με μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς.

Με την ιδιαίτερη χροιά της, το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, τη δυναμική σκηνική παρουσία της, το διάπλατο χαμόγελό της αλλά και τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και από τον ανεξάντλητο πλούτο της ελληνικής μουσικής, η Μελίνα Ασλανίδου ξεσήκωσε το κοινό σε μία γιορτή που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

Διασχίζοντας πολλά και διαφορετικά μουσικά «χωράφια» από τους Locomondo και τα Υπόγεια Ρεύματα, μέχρι την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Παντελή Παντελίδη (που συγκίνησε το κοινό) τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, λαϊκά του ’50, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναίικα, η Μελίνα Ασλανίδου απέδειξε περίτρανα ότι η μουσική είναι μία.

Tο κέφι δεν άργησε να εκτοξευτεί στα ύψη και να στηθούν χοροί μπροστά από τη σκηνή.

Σημειώνεται ότι η συναυλία άνοιξε με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος», που παρουσίασε μία σειρά ποντιακών χορών.

Η Μελίνα Ασλανίδου ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο για τη συμμετοχή του και τραγούδησε και η ίδια το γνωστό σε όλους ποντιακό «Εκάεν και το Τσάμπασιν» σημειώνοντας ότι δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις ρίζες μας.