Σε “απόσταση αναπνοής” το UP Festival

  • Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 2017 - 06:14

Για έκτη χρονιά, το UP Festival βρίσκεται στις Κυκλάδες και συγκεντρώνει μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, προκειμένου να χαρίσει αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές στο κοινό.

Από τις 10 έως και τις 16 Ιουλίου 2017, το UP Festival επιστρέφει στην Αμοργό και προσκαλεί για άλλη μια χρονιά όλους, όσοι θέλουν να περάσουν μία εβδομάδα σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τη θάλασσα, για έξι ημέρες, στον όρμο της Αιγιάλης, γεμάτες live εμφανίσεις, all day events & after parties.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011, όταν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, «αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πιλοτικά την οργάνωση του πρώτου “Up Festival” με τίτλο Στην Άδεια Παραλία. Κι αυτό που θεωρητικά είχαμε στο μυαλό μας αποδείχθηκε πρακτικά επιτυχημένο». Σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν στη σελίδα του φεστιβάλ, «κόσμος πέραν των προσδοκιών μας, οι τελευταίοι εκδρομείς των γύρω νησιών, η τοπική κοινότητα και πολλοί από αυτούς που είχαν ήδη επιστρέψει στο κλίνον άστυ, έφτιαξαν για μια τελευταία φορά ελαφρές βαλίτσες κι ήρθαν να γιορτάσουν το πέρας της περιόδου των διακοπών. Σε μία άδεια παραλία, στον πρώτο σταθμό του festival, στην παραλία Πορί, στο Άνω Κουφονήσι. Κι ήταν καλά, ήταν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Κι αυτός είναι λόγος αρκετός για να συνεχίσουμε».

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Φεστιβάλ για το 2017, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμοργού, τα main stage live events περιλαμβάνουν:

·         Τετάρτη, 12 Ιουλίου με Nalyssa Green, Jaguar Bombs, Xaxakes και Ματούλα Ζαμάνη

·         Πέμπτη, 13 Ιουλίου, με Pisstons, The Overjoyed, No Clear Mind, 1000MODS και Γιάννη Αγγελάκα & 100 C

·         Παρασκευή, 14 Ιουλίου, με Jack Heart, Melorman, A Victim Of Society, Bazooka και Last Drive

·         Σάββατο, 15 Ιουλίου, με Angelika Dusk, Leon Of Athens, Φοίβο Δεληβοριά και Παύλο Παυλίδη & B-Movies

Άλλα events του Φεστιβάλ, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν live από τους Noise Figures στην προβλήτα μέσα από καΐκι, opening party by Karavokyris και Monophone, Timon Sprinkle Live, Λατέρνατιβ after-party, αλλά και Next Time Passions Live & Closing Party.

 

Ετικέτες: