ΧΟΝ Πάρου

"Παπούτσια μη λυπάστε..."

  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 2017 - 10:03

Με την χορευτική παράσταση "Παπούτσια μη λυπάστε" που πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο κατάμεστο προαύλιο του Ιερού Ναού Κοίμησης Θεοτόκου Νάουσας, ολοκληρώθηκε η περίοδος 2016 - 2017 για το Χορευτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου. Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου, παρουσιάζοντας χορούς από την Πάρο, τη Νάξο, την Τήλο, την Κω και τη Θράκη.

 

Το πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι του ομίλου Μιχάλης Κυπριανού, Θάνος Σαμπάνης, Μαρουσώ Κονταράτου και Σταματίνα Τσουνάκη. Τους χορευτές συνόδεψαν οι μουσικοί  Παναγιώτης Κοτσώνης (βιολί), Λευτέρης Φραγκιαδάκης (λαούτο) Κώστας Σωτηρόπουλος (κρουστά), ενώ τα τραγούδια ερμήνευσαν οι Αγγελική Σκιαδά και Ελισάβετ Πατρίκη. Τον ήχο φροντισαν οι Βασιλική Μπιζά και Μιχάλης Τσουνάκης. Το ποικίλο πρόγραμμα και το κέφι κι η ζωντάνια των χορευτών ενθουσίασαν τους θεατές, ντόπιους αλλά και πολλούς επισκέπτες του νησιού μας.

 

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για το άρτιο αποτέλεσμα, καθώς και τον κόσμο που τον τίμησε και αυτή τη φορά με την παρουσία του. Επίσης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά για τη συνδιοργάνωση της παράστασης, καθώς και το Δήμο Πάρου, τη ΚΔΕΠΑ Πάρου και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Νάουσας. Επίσης τους χορηγούς και τα ακόλουθα μέλη και φίλους του για την πολύτιμη συμβολή τους: τη Blue Star Ferries και τον κ. Μιχάλη Σακέλλη, το Erkyna Travel, την ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε., το εστιατόριο Πιάτσα και τους κυρίους Χρήστο Μπίμπικα και Χρήστο Κιούση, το εστιατόριο Μεντιτερανέο και τους κυρίους Γιώργο Παρούση και Πέτρο Τσουνάκη, τις κυρίες Ελευθερία Μπαρμπαρίγου, Μαργαρίτα Σπύρου και Μαρία Τσουνάκη, το ξενοδοχείο Σένια και τον κ. Θεοδόση Δαβερώνα, τον κ. Σπύρο Μπάλιο, τον κ. Σταύρο Νιφλή, τον κ. Πέτρο Ρούσσο, την κ. Παρασκευή Κρητικού, τη Vodafone Πάρου και την κ. Εμμανουηλίδου, τις κυρίες Ηρώ Βαβανού και Ειρήνη Τσιράκη, όπως και τους κ.κ. Αντώνη Συργανίδη, Γιάννη Κουζούμη, Μάριο Βαβανό, Γιώργο Τάλλαρο, Γιώργο Κρητικό, Κατερίνα Σιφναίου και Γαρυφαλλιά Κονταράτου.

Ετικέτες: