Η Καλλιόπη Βέττα στη Σίφνο

  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, 2018 - 10:40
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα της νέας χρονιάς, έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενεί στη Σίφνο  την εξαιρετική και αγαπημένη ερμηνεύτρια κ. Καλλιόπη Βέττα  και δυο ακόμα καταξιωμένους μουσικούς: το  συνθέτη, ενορχηστρωτή & πιανίστα κ. Γιάννη Κ. Ιωάννου, καθώς και το δεξιοτέχνη βιολιστή κ. Κυριάκο Γκουβέντα.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 20.1.2018, ώρα 20:30, στο Ίδρυμα Πρόκου στην Απολλωνία, σε μια βραδιά μελοποιημένης ποίησης Ελληνίδων Ποιητριών και όχι μόνον... 
Συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου "Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου - Καρόρη". 
Είσοδος με πρόσκληση 
 
Σύντομη παρουσίαση της εκδήλωσης: 
Ένα σπουδαίο μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο σε δημιουργίες Ελληνίδων Ποιητριών, όπως η Σαπφώ, η Μυρτιώτισσα, η Μαρία Πολυδούρη, η Λένα Παππά, η Αγγελική Ελευθερίου, η Ναχμία, η  Κατίνα Παΐζη, η Γιώγια Σιώκου, μελοποιημένες από  σπουδαίους Έλληνες συνθέτες, διαλεγμένες με πολλή αγάπη και μουσική φροντίδα από το συνθέτη, ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιάννη Κ. Ιωάννου.
Ερμηνεύει μοναδικά, με  το δικό της συγκινησιακό, αισθαντικό τρόπο,  η Καλλιόπη Βέττα, η ερμηνεύτρια που εμπιστεύτηκε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Nicola Piovanni, η Loreen Mc Kennit και τόσοι άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες συνθέτες.
Εκτός από το πιάνο του συνθέτη τα τραγούδια εμπλουτίζονται με το βιολί του σπουδαίου σολίστα Κυριάκου Γκουβέντα.