Συναυλία της Ελένης Βιτάλη και του Παναγιώτη Μάργαρη στο Θέατρο Απόλλων

Μαγικές «Στιγμές»

  • Παρασκευή, 15 Ιουνίου, 2018 - 06:26

Το κοινό της Σύρου μάγεψαν για δύο συνεχόμενες βραδιές η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη και ο βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, γεμίζοντας τη σκηνή του κατάμεστου Θεάτρου Απόλλων με το πάθος και το ταλέντο τους.

Στο πλαίσιο του «Σύρος – Πολιτισμός 2018», οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα μοναδικό ρεσιτάλ για φωνή και κλασική κιθάρα με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους και τραγούδια που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Η παράσταση «Στιγμές», η οποία θα παρουσιαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα σε αρκετούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως κάστρα, αρχαία θέατρα, εκκλησίες και άλλους, ιδιαίτερους ιστορικά, τόπους αποτέλεσε την πρώτη επαφή του Συριανού κοινού με την Ελένη Βιτάλη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, η σπουδαία ερμηνεύτρια δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ανταποδίδει την αγάπη που λάμβανε μέσω του εγκάρδιου χειροκροτήματος αλλά και της συμμετοχής του κόσμου. Από την άλλη, ο Παναγιώτης Μάργαρης ευχαρίστησε το νησί της Σύρου, η οποία εδώ και πέντε χρόνια ανοίγει διάπλατα τις αγκάλες της για να υποδεχτεί τον ίδιο παρέα με τους –μουσικούς- φίλους τους, οι οποίοι υποκλίνονται στο ταλέντο του, τον εμπιστεύονται και συμπράττουν μαζί επί σκηνής.