Δήμος Μυκόνου

Μαχαιρίτσας και Νταλάρας στη Μύκονο

  • Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 2018 - 12:12

Σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 21:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Μυκόνου. 

Η συναυλία των δυο κορυφαίων καλλιτεχνών εντάσσεται στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Mykonos Art Festival και συνδιοργανώνεται από το Δήμο Μυκόνου και το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου καλεί όλες και όλους να προσέλθουν σήμερα το βράδυ σε μια ακόμα εξαιρετική συναυλία, με τη συμμετοχή δυο καλλιτεχνών εγνωσμένου κύρους, σε μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα ερμηνεύσουν παλιές και νέες επιτυχίες, πλαισιωμένοι από ομάδα διακεκριμένων μουσικών, υποσχόμενοι μια αξέχαστη βραδιά σε όσους παρακολουθήσουν τη  συναυλία από κοντά.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MYKONOS ART FESTIVAL

Φιλοδοξία του Mykonos Art Festival αποτελεί ο επαναπροσδιορισμός του κοσμοπολίτικου προορισμού, ως σημαντικού κέντρου τεχνών και πολιτισμού, ως τόπου αναφοράς του εστετισμού και της avant-garde διανόησης. 

Περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμά του σειρά από συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών τεχνών, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικά αναλόγια και γαστρονομικές εκδηλώσεις, το Mykonos Art Festival φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα διεθνές φεστιβάλ τεχνών, το οποίο θα προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το σύνολο του φάσματος της σύγχρονης τέχνης, με την πολιτιστική κληρονομιά της ουτοπίας της Δήλου και την ιδιόμορφη παράδοση και τον πολιτισμό της Μυκόνου. 

Και εν τέλει, να αποτελέσει ένα επιπλέον, διαφορετικό, κίνητρο για να επισκεφτεί κανείς την Μύκονο, αντάξιο της ταυτότητάς της.

Ελεύθερη είσοδος

 

Ετικέτες: