"Το Πνεύμα των Χριστουγέννων" φωλιάζει στο Θέατρο Απόλλων

  • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, 2015 - 14:25

Την Τετάρτη 23 & την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, στο Θέατρο Απόλλων,  υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης θα παρουσιαστεί  η διάσημη παγκοσμίως Χριστουγεννιάτικη ιστορία,  "Το Πνεύμα των Χριστουγέννων".

Ώρα έναρξης 23/12: 18:00

Ώρα έναρξης 24/12: 12:00

Πρόκειται για το κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς, σε διασκευή-απόδοση του Μάριου Ιορδάνου, ο οποίος μεταφέρει στη θεατρική σκηνή με μια ιδιαίτερη προσέγγιση, το κλασικό παιδικό έργο με το διασκευασμένο τίτλο "Το Πνέυμα των Χριστουγέννων".

Το μεστό, γεμάτο μηνύματα, κείμενο του Ντίκενς διανθίζεται με χορογραφίες σε μουσική Μότσαρτ και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η θεατρική παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών.

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν και Τζούλια Μουρελάτου

Λίγα λόγια για το έργο:  Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Όλοι είναι χαρούμενοι στους δρόμους. Τραγουδούν και γιορτάζουν! Όμως ο Σκρουτζ, ένας γκρινιάρης και ιδιότροπος άνθρωπος, δεν αγαπά τα Χριστούγεννα και τους ανθρώπους. Αλλά αυτή τη χρονιά τον περιμένει μία έκπληξη... Τρία πνεύματα θα εμφανιστούν στο δωμάτιό του και θα προσπαθήσουν να του φανερώσουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: Την αγάπη! Άραγε θα τα καταφέρουν;

Τιμή εισιτηρίου: 8 & 6€

Διοργάνωση: Eταιρεία παραγωγής "Action Εστι"