Η αγαπημένη κωμωδία "Χωρίζουμε Λέμε!" των Α. Ρήγα και Δ. Αποστόλου, με την Ελένη Καστάνη, τον Ρένο Χαραλαμπίδη και πολλούς ακόμη αγαπημένους ηθοποιούς σε ρόλο "guest", για δεύτερη ημέρα σήμερα στο Θέατρο Απόλλων

Μία παράσταση από την οποία δε θέλεις να... χωρίσεις

Απλόχερα χάρισαν το γέλιο στο κοινό, κατά την πρεμιέρα της παράστασης «Χωρίζουμε Λέμε!», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 19 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Απόλλων, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Ελένη Καστάνη και ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί και πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί, μέσα από “τηλεοπτικές” παρεμβάσεις, επί σκηνής.

Το «εκπαιδευμένο», όπως το χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Ρήγας, θεατρόφιλο κοινό της Σύρου, έγινε μάρτυρας σε μία άτυπη δικαστική διαμάχη, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, που παλεύει να ξεπεράσει τα εμπόδια, που του θέτει η ίδια η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Η οικονομική κρίση, οι ανθρώπινες σχέσεις, η πολιτική, η επικαιρότητα, «βαπτίζονται» μέσα στο χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες, ενώ ο θεατής εύκολα ταυτίζεται με τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις, που αντιπροσωπεύουν μικρά κομμάτια από την ίδια την καθημερινότητά του.

Οι συντελεστές της παράστασης απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και προετοιμάζονται για τις επόμενες παραστάσεις στη Σύρο, σήμερα, Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, η πρώτη στις 6 το απόγευμα και η δεύτερη στις 9.15 το βράδυ.

Οι τρεις ηθοποιοί, δήλωσαν «ερωτευμένοι» με τη Σύρο, ενώ μίλησαν με μεγάλο ενθουσιασμό για τον χώρο του Θεάτρου Απόλλων, ο οποίος τους φιλοξενεί αυτό το διήμερο.

Η περιοδεία της παράστασης, όμως δεν εγκαταλείπει αμέσως τις Κυκλάδες, αφού το «Χωρίζουμε Λέμε!», το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην Αθήνα και έχει ήδη αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της περιφέρειας, θα ταξιδέψει και στην Άνδρο, πριν αναχωρήσει για Κοζάνη, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Θράκη κ.α.

Αναλυτικά η συνέντευξη των τριών ηθοποιών, σχετικά με την παράσταση, τη Σύρο και το Θέατρο, στην έντυπη έκδοση της «Κοινής Γνώμης», τη Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου.