Ο "Μυστήριος Mr. Love" έρχεται στη Σύρο

  • Τρίτη, 3 Μαΐου, 2016 - 10:23

Το ερωτικό θρίλερ της Καρολάιν Λιτς «Ο Μυστήριος Mr Love», σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη παρουσιάζεται το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στο Θέατρο Απόλλων.

Η επιτυχημένη παράσταση του Μικρού Γκλόρια με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Τζένη Διαγούπη θα μεταφέρει το κοινό της Σύρου στο Λονδίνο του 1910.

Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν , το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται , το σκάει μαζί του και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους και να ζήσουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό ; Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί , με χιούμορ ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

Απόδοση – σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

 Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης

Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά

Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Bασίλης Κουλακιώτης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Σημειώνεται ότι το έργο της Κάρολάιν Λιτς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη σεζόν 2004-2005 στο θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης με τον Άλκη Κούρκουλο και την Ελένη Καστάνη, σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου.

Τη σεζόν 2010/11 το ανέβασε, με τον ίδιο τίτλο, η Λίλλυ Μελεμέ, με τον Νίκο Ψαρρά και την Νικολέτα Βλαβιανού, στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο «Κολοσσαίον». Την επόμενη χρονιά, η παράσταση μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο θέατρο «Γκλόρια». 

Χορηγός επικοινωνίας: Κοινή Γνώμη