Η επιτυχημένη παιδική παράσταση του ΘΕΠΟΣ Απόλλων στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης

"ΚωμΟδύσσεια" non-stop

Σε αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια μικρών και μεγάλων τείνει να εξελιχθεί η παιδική παράσταση του Θεατρικού Πολιτιστικού Ομίλου Σύρου Απόλλων «ΚωμΟδύσσεια».

Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της Σύρου και με 16 επιτυχημένες παραστάσεις στο σύνολο τους, το έργο της Μαρίας Κίτρα επέστρεψε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Σύρος – Πολιτισμός» με την επιτυχημένη «συνταγή» της σκηνοθέτιδος Βέτας Αποστολίδου.

Τι κι αν την περασμένη σεζόν, παρουσιάστηκε ένα νέο παιδικό έργο και συγκεκριμένα η «Παραμυθορουφήχτρα» της Γιώτας Αλεξάνδρου… η κ. Αποστολίδου και η πολυμελής παρέα του «Απόλλωνα» επιμένουν πως ο Οδυσσέας και οι σύντροφοί του έχουν ακόμα πολλές θάλασσες να διασχίσουν μέχρι να φτάσουν στην Ιθάκη τους.

Κερδισμένοι από το μακρύ αυτό ταξίδι, οι θεατές της Σύρου που είχαν για μία ακόμη φορά να γελάσουν και να διασκεδάσουν με τις σπαρταριστές περιπέτειες του πολυμήχανου Οδυσσέα. Η «ΚωμΟδύσσεια» παρουσιάστηκε ανανεωμένη και ακόμα πιο κεφάτη στο Κηπάριο της Μεταμόρφωσης, όπου για τρεις ημέρες, όμορφες μουσικές, σχεδίες, τριήρεις, νησιά και… λωτοί μας βοήθησαν να ξεχαστούμε και να περάσουμε καλά μέσα από μια πανέξυπνη παρωδία του γνωστού μύθου.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος ανταποκρίνεται θερμά κάθε φορά, γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να μη δώσουμε τέλος σε αυτήν την παράσταση. Η «ΚωμΟδύσσεια» θα συνεχίσει να παίζεται», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» η σκηνοθέτης Βέτα Αποστολίδου.