Η Μαριώ έδωσε και πάλι ζωή στην Ερμούπολη

Αν και βρισκόμαστε στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου, η αποψινή συναυλία της ρεμπέτισσας Μαριώς στην πλατεία Μιαούλη, θεωρείται αναμφισβήτητα ως μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του φετινού πολιτιστικού προγράμματος, καθώς κατάφερε να δώσει και πάλι ζωή στην Ερμούπολη.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να απολαύσουν τη Μαριώ, μία από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου τραγουδιού, συνέντευξη της οποίας φιλοξενείται στο σημερινό φύλλο και το web tv της “Κοινής Γνώμης”.

Μαζί της ήταν ο λαϊκός ερμηνευτής Βαγγέλης Δούβαλης, ο συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Μαριώς τα τελευταία 10 χρόνια Δημήτρης Λίβανος στο μπουζούκι και το τραγούδι και ο μαέστρος Παναγιώτης Παπαγεωργίου στο πιάνο, το τραγούδι και τη μουσική επιμέλεια.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει με μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια- ρεμπέτικα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά ενώ η πλατεία απέκτησε ένα στόμα-μία φωνή όταν η Μαριώ ερμήνευσε την περίφημη “Φραγκοσυριανή”.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο η καθιερωμένη συναυλία “Μια βραδιά κάτω από τα άστρα”, η οποία δεν είχε ανάλογη ανταπόκριση στο κοινό της Σύρου.

Η Μαριώ και η παρέα της πέτυχαν όχι μόνο να διασκεδάσουν το κοινό, αλλά και να πείσουν το κοινό να βγει από το σπίτι του, να επισκεφτεί το κέντρο της Ερμούπολης αλλά και να σκορπίσει χαμόγελα στους επιχειρηματίες του κέντρου.