Η Ελένη Χατζίδου έκανε το απόγευμά μας "καλύτερο"

  • Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2014 - 12:52
  • /   Eνημέρωση: 25 Αυγ. 2014 - 17:10
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Χόρεψαν, τραγούδησαν και γενικότερα διασκέδασαν με την ψυχή τους όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Crystal Pool Bar, με καλεσμένη την Ελένη Χατζίδου.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που αρχικά συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό show “Popstars”, κατακτώντας χρόνια μετά μία θέση στα ραδιοφωνικά airplay charts με το τραγούδι “Χειρότερα” σε μουσική και στίχους του Παντελή Παντελίδη, εμφανίστηκε στη Σύρο και κατάφερε να ξεσηκώσει, ακόμα και τον πιο επιφυλακτικό.

Έχοντας στο πλευρό της το αγαπημένο συριανό συγκρότημα Α.Ν.Α + τον καπετάν Ζαννίκο, η Ελένη Χατζίδου τραγούδησε προσωπικά της κομμάτια, αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου.

Η συνεχώς ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Δεν θα σε περιμένω”, με την υπογραφή του Χάρη Κωστόπουλου επέδειξε τις χορευτικές ικανότητές της με στο “Dancing with the stars 4”, ενώ αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Frangelico” μαζί με τους Χρήστο Χολίδη και Χρήστο Μενιδιάτη.