Τα "Αστέρια" στο πρώτο τρέιλερ της "Δικαίωσης"

Η "Δικαίωση" τον Οκτώβριο στο Mega

Στον αέρα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το πρώτο τρέιλερ της πολυσυζητημένης σειράς του Mega, “Δικαίωση” με πρωταγωνίστρια ποια άλλη...τη Σύρο.

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στην οποία, σύμφωνα με την αστείρευτη έμπνευση του δημιουργού Δημήτρη Αρβανίτη, γεννιέται μία μεγάλη ιστορία ανάμεσα σε δύο παιδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο διαφημιστικό σποτ της καινούριας δραματικής σειράς του Mega.

Το τρέιλερ μεταφέρει τους τηλεθεατές στα Αστέρια, σε ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο προβεβλημένα σημεία της Σύρου. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι κάνουν μία βουτιά στα καταγάλανα νερά του νησιού, μέσα από τα οποία αναδύονται μια οικογενειακή βεντέτα και επικίνδυνα μυστικά από το παρελθόν, τα οποία θα επισκιάσουν τη σχέση τους. Μια νέα κοπέλα που αναζητά τη δική της δικαίωση για τη ζωή που της έκλεψαν και τη μητέρα που την απαρνήθηκε... Μια αδίστακτη γυναίκα, μεγάλη ντίβα του θεάτρου, που θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθούν οι φιλοδοξίες της... Άνθρωποι διαφορετικοί φαινομενικά μεταξύ τους που οι ζωές τους διασταυρώνονται με ένα μοναδικό σκοπό... τη δικαίωσή τους.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού. 

Ετικέτες: