Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα της "Δικαίωσης"

Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 21:45 η νέα δραματική σειρά του Mega “Δικαίωση”, η οποία “ταξιδεύει” τους τηλεθεατές στην αρχόντισσα των Κυκλάδων στη Σύρο, όπου γεννιέται μία μεγάλη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο μικρά παιδιά.

Μια οικογενειακή βεντέτα κι επικίνδυνα μυστικά από το παρελθόν μπαίνουν ανάμεσά τους. Μια νέα κοπέλα που αναζητά τη δική της δικαίωση για τη ζωή που της έκλεψαν και τη μητέρα που την απαρνήθηκε. Μια αδίστακτη γυναίκα, μεγάλη ντίβα του θεάτρου, που θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθούν οι φιλοδοξίες της.

Άνθρωποι διαφορετικοί φαινομενικά μεταξύ τους που οι ζωές τους διασταυρώνονται με ένα μοναδικό σκοπό... τη δικαίωσή τους.

Ίντριγκες, πάθη, ερωτικά γαϊτανάκια και μία Σύρος σκέτο....λουκούμι περιμένουν από σήμερα τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πολλές πτυχές της, απολαμβάνοντας αγαπημένους ηθοποιούς, όπως η Νίκη Παλληκαράκη, η Κάτια Νικολαΐδου και ο Γιάννης Καρατζογιάννης, αλλά και πολλούς ερασιτέχνες ηθοποιούς της Συρου, οι οποίοι συμμετείχαν στα γυρίσματα.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 21:45 με ένα μεγάλο, χορταστικό επεισόδιο.

Ετικέτες: