"Το Συριανό Καρναβάλι 2015 πέρασε στην ιστορία"

  • Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2015 - 11:59

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” απευθύνει η ομάδα του SYROS BY NIGHT σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εμφάνισή της στο 5ο Συριανό Καρναβάλι, η οποία της χάρισε το 1ο βραβείο της Κριτικής Επιτροπής.

“To Συριανό καρναβάλι 2015 πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας μας τις καλύτερες εντυπώσεις για το κέφι, τον παλμό των ομάδων και την άψογη διοργάνωση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Θα θέλαμε να συγχαρούμε και τους 1.400 περίπου καρναβαλιστές που συμμετείχαν με τις ομάδες τους ,ελπίζοντας ότι του χρόνου θα είναι περισσότεροι.

Αναφορικά με τη δωροεπιταγή των 1000 ευρώ από τα Α.Β. Βασιλόπουλος μετά από ομόφωνη απόφαση της ομάδας, θα θέλαμε να μοιραστεί ισόποσα με το πόσο των 600 ευρώ στους παρακάτω συλλόγους και ιδρύματα. 1)Στέγη ανηλίκων,2)Φιλόπτωχο ταμείο Ι.Μ.Σύρου, 3)Κάριτας Σύρου, 4)Οίκος ευγηρίας Αγ.Παντελεήμονα, 5)Οίκος ευγηρίας Αγ.Ιωάννου Ταλάντων, 6) Ησυχαστήριο "Παναγία της Ελπίδας" αδελφών του ελέους και τα υπόλοιπα 400 σε 5 οικογένειες του νησιού μας που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη. Σεβόμενοι την αξιοπρέπεια τους θα μας επιτρέψετε να διατηρηθεί η ανωνυμία τους στο ευρύ κοινό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας αλλά και όσους μας βοήθησαν για να υλοποιήσουμε το φετινό μας θέμα. Αρχικά τη διοίκηση των ναυπηγείων του Νεωρίου Σύρου, η οποία μας παραχώρησε υπόστεγο χώρο ,για έναν μήνα ώστε να κατασκευάσουμε το άρμα μας. Το Hotel Κamelo στη Βάρη , το ζαχαροπλαστείο Αθυμαρίτη, το βιβλιοπωλείο "ΝΕΜΕΤ", το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ" . Τις μοδίστρες μας Αμαλία & Ρίτα , την Daniella Lacuri,το κομμωτήριο Ιωσήφ και τη Δημούλα Πρίντεζη (FD hair styling) που μας βοήθησαν προκειμένου να κουρέψουμε σχεδόν 170 περούκες ,το κατάστημα Diva, τα "Spa Therapies by Αntonia, Tip toe(Mαριάννα Ρώτα), τις Βουτσίνου Γεωργία , Ρούσσου Γιάννα, για τα μακιγιάζ της ομάδας. Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ,το ταξιδιωτικό γραφείο του κύριου ΓΑΒΙΩΤΗ.

Την καλλιτεχνική μας ομάδα που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το άρμα μας. Πρόκειται για τους : Ανδρειωμένο Γιάννη, Ρούσσο Γιώργο, Αντώνη Γκύζη, Ελπιδα Γάδ, Βακόνδιο Φραγκίσκο, Καραμολέγκο Θοδωρή&Γεωργία. Το Νίκο Κοντιζά και Πιέρο Σαρρή για τα ηχητικά στο άρμα μας, τη Λουίζα Κληρονόμου που ετοίμασε τη χορογραφία μας ,την Αναστασία Gioussef που άνοιξε με το χορευτικό την παρέλαση της ομάδας μας , τον Γιώργο Ρούσσο jr για την ένωση της μουσικής του χορευτικού. Το Δ.Χ. του ΣΩΚΡΑΤΗ για τις μεταφορές των υλικών στα άρματα μας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας μας που με το κέφι τους εδώ και 1μιση μήνα μας έδιναν δύναμη, αλλά και ξεχωριστά την ομάδα συντονισμού που χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι στολές μας ήταν χειροποίητες και τα άρματα κατασκευάστηκαν από την ομάδα μας. Ευχαριστούμε το Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την παραχώρηση ενός τρέιλερ προκειμένου να δημιουργήσουμε πάνω σ αυτό το θέμα μας και τους κύριους Μάρκο Ρούσσο και Αλέξη Μαρατζίδη για την πολύτιμη συνεργασία .Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κλεοπάτρα και το Φαραώ που ταξίδεψαν τόσες χιλιάδες μίλια για να επισκεφθούν το νησί μας ώστε να γίνει η "Σύνδεση με Κάιρο"....Καλή Σαρακοστή σε όλους”!!!