Summer Coctail Fashion Show

Τα κοκτέιλ συνάντησαν τη μόδα

  • Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2015 - 06:10

Χρώμα και αισθήσεις πλημμύρισαν την παραλία της Ερμούπολης στο 1ο Summer Coctail Fashion Show, που συνδιοργανώθηκε με επιτυχία από το Liquid music bar και τη make up artist Αγνή Θαλασσινού.

Τέσσερις δροσερές υπάρξεις και ολοκαίνουριες γεύσεις κοκτέιλ ήταν τα κεντρικά συστατικά ενός πρωτότυπου show, που είχε ως στόχο να παντρέψει την τέχνη του κοκτέιλ με τη μόδα, το μακιγιάζ και την αισθητική των νυχιών.

Η Ράνια Κριτικού (Or-Or), η Σόνια Ορφανού (Rm Punch), η Σεβαστή Ζαφείρα (Republic) και η Αφροδίτη Πύργου (Jalisco) μαγνήτισαν τα βλέμμα με την εντυπωσιακή και σέξι παρουσία τους, αντιπροσωπεύοντας η καθεμία και από μία διαφορετική γεύση κοκτέιλ, που αναμένεται να γίνουν η νέα αγαπημένη συνήθεια του κοινού.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Μαρίλια. Σημειώνεται ότι τα χτενίσματα επιμελήθηκε το κομμωτήριο Ιωσήφ hair experience, ενώ το μακιγιάζ και το μανικούρ το Ινστιτούτο Agni Ritsa Nails.

Το σόου παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης και το γνωστό μοντέλο Βιβή Τσιάμη.

“Ήταν μία πρωτότυπη κίνηση καλοκαιρινής διάθεσης, η οποία ευχόμαστε να καθιερωθεί” δήλωσε στην “Κοινή Γνώμη” η Αγνή Θαλασσινού.

Το πάρτι συνεχίστηκε και μετά το τέλος του σόου, όπου μικροί και μεγάλοι φίλοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους συντελεστές και να φωτογραφηθούν μαζί τους.