Επετειακή εκδήλωση με αθλητικό πνεύμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η επετειακή εκδήλωση τριών χρόνων λειτουργίας της παιδικής χαράς «Η Παναγίτσα των Χρούσσων»,.

Αυτή τη φορά, οι μικροί επισκέπτες είχαν τη χαρά να λάβουν μέρος σε παιχνίδια με θέμα τα αθλήματα, που οργάνωσε η πάντοτε δραστήρια ομάδα εθελοντών του χωριού. Ποδόσφαιρο, άλμα, πινγκ πονγκ, τένις, σκάκι και κορίνες ήταν τα παιχνίδια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παιδιών και έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην καθιερωμένη γιορτή που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο, εν όψει της γιορτής της εκκλησίας στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο Ιερός Ναός Παναγίτσας Χρούσσων απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ajax Σύρου και τον κ. Ζάννε για τα τέρματα ποδοσφαίρου, στο Tennis Club Σύρου για τα μαθήματα τένις, στον κ. Μιχαήλ Κεραμιώτη για το σκάκι, στον κ. Παναγιώτη Βογιατζιδάκη για το πινγκ πονγκ, στον κ. Νικόλαο Κουμαριανό για τις καραμέλες, στις κυρίες που προσέφεραν τα κεράσματα, στις εθελόντριες και στους εθελοντές, στις διοργανώτριες Τερέζα και Άννα Πρίντεζη και Πέπη Κοκκόρη.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Αργυρένια Παραμάνη η οποία μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για τις προσπάθειες της ομάδας του χωριού να διοργανώνει δράσεις που να απευθύνονται στα παιδιά. Παράλληλα με τη γιορτή της παιδικής χαράς, τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες συναντήσεις της ομάδας για πλέξιμο και ράψιμο, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη δημιουργία των πασχαλινών λαμπάδων της ενορίας.

Ετικέτες: