Ετήσιος χορός του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου

Δεμένη ομάδα νύχτα-μέρα

  • Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2016 - 06:20

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε στο κέντρο διασκέδασης “Νεράιδα” ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου με τη συμμετοχή 207 ατόμων, μελών και φίλων του, οι οποίοι απόλαυσαν το φαγητό και το κρασί τους που είχε επιμεληθεί catering και διασκέδασαν ακούγοντας καλή ζωντανή μουσική.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός σύντομου βίντεο από την 1η Αποστολή του Ο.Φ.Τ.Σ.Σύρου το 2015 στη Δονούσα και είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή. Eκπρόσωποι από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που ήταν συνδιοργανωτής, από τη Σεκαβίν που ήταν μεγάλος χορηγός, η κυρία Γεωργία Ματσούκα από την εταιρεία Εν.το.πο Σύρω που φρόντισε για το θεατρικό της αποστολής και εκπρόσωπος της κυρίας Νάνσυ Χάλαρη που είχε κάνει δωρεά βιβλίων, ήταν εκεί και τιμήθηκαν με ένα συμβολικό βραβείο για τη μεγάλη προσφορά τους. Επίσης ο Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. φρόντισε να ευχαριστήσει και να τιμήσει τον δικηγόρο κύριο Μανθόπουλο Μάνθο για την ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών του στον όμιλο από την αρχή της ίδρυσής του. Στη συνέχεια, έκανε έναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κύριος Μαραγκός Γιώργος και ξεκίνησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Μετά το πέρας αυτών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χορέψουν ακούγοντας ζωντανή μουσική και φυσικά ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Όμιλος απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση του ετήσιου χορού, καθώς και σε όλους εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. “Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά μας να γνωρίζουμε ότι ο όμιλος συγκροτείται από μία μεγάλη ομάδα που στηρίζει τις δράσεις του”, αναφέρει χαρακτηριστικά το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου.