Γιορτή λήξης της Σχολής Χορού Bella Dance

Στους ρυθμούς της Γιουροβίζιον

  • Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2016 - 06:10

Με πρωτότυπες και ευφάνταστες χορογραφίες σε αγαπημένα τραγούδια της Eurovision, που είτε κατέκτησαν την κορυφή, είτε ξεχώρισαν από χαμηλότερες θέσεις, μικροί και μεγάλοι μαθητές της Σχολής χορού Bella Dance αποχαιρέτισαν μία ακόμη διδακτική χρονιά από το γήπεδο 8x8 στον Πάγο.

Το σκέρτσο, το νάζι και ο ενθουσιασμός των μαθητών ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στα ύψη και επιβραβεύτηκαν με το θερμό χειροκρότημα φίλων και συγγενών,  οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν το πρόγραμμα των επίδοξων χορευτών του νησιού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η γιορτή για τη λήξη της χορευτικής χρονιάς έδωσε την ευκαιρία στους γονείς να καμαρώσουν και να θαυμάσουν την εξέλιξη των παιδιών τους.

Χορογραφίες με στυλ, χιούμορ και φαντασία μαγνήτισαν τα βλέμματα και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαινοι και συμβολικά δώρα στα παιδιά, τα οποία επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους, αλλά και την πρόοδο που έχουν σημειώσει στο χορό.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρη στο ζήλο των μαθητών, αλλά και τη στήριξη των γονέων, οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο της σχολής και αγκαλιάζουν θερμά τις δράσεις της.

Ετικέτες: