Πέρασε στην ιστορία το 4o Summer Beach Festival

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου, 2016 - 06:21

To 4o Summer Beach Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η ομάδα του Syros by night εργάστηκε πολύ τον τελευταίο μήνα για να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο μπορούσε και ο κόσμος την αντάμειψε με την παρουσία του, δίνοντας της ταυτόχρονα τη δύναμη να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία για κάτι καλύτερο στο νησί μας. 

Κάνοντας τον απολογισμό της, η ομάδα κρατά τα θετικά στοιχεία, βελτιώνειτα αρνητικά ώστε στο μέλλον να είναι περισσότερο οργανωμένη και να προσφέρει ακόμα περισσότερα στη νεολαία του νησιού μας και όχι μόνο…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου του Syros by night"Είναι υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε ονομαστικά τους συντελεστές του πάρτι που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη εκδήλωση.Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και το Δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό. Τους εργάτες του  τμήματος καθαριότητας που η συμβολή τους ήταν υπερπολύτιμη με επικεφαλή τον Αντιδήμαρχο Μάριο Βουτσίνο οι οποίοι έδωσαν λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα που προέκυψαν. Το τμήμα Πολιτισμού και την Αντιδήμαρχο Θωμαή Μενδρινού για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε , τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιάννη Βουτσίνο ,που με τις παρεμβάσεις του απλούστευε κάθε πρόβλημα που προέκυπτε.Τον Πολιτιστικό σύλλογο Γαλησσά και τον Πρόεδρο του Ιωάννη Βουτσίνο του οποίου, η αγάπη για το χωριό του μετατράπηκε σε έναν σύμμαχο που χωρίς τη βοήθεια του θα είχαμε κάνει σίγουρα λιγότερα… Τις επιχειρήσεις του Γαλησσά που μας στήριξαν στο μέτρο του δυνατού η κάθε μία ξεχωριστά.

 “Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας και σε όσους συνεργαστήκαμε ώστε να πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη εκδήλωση.

Το  Σωκράτη με το Δ.Χ. φορτηγό του που βοήθησε σε όλες τις μεταφορές και την ανύψωση των καλλιτεχνών προκειμένου να παρουσιάσουν το σόου από ψηλά. Τον όμιλο φουσκωτών για την παραχώρηση «περιπτέρων»,τους παρουσιαστές Γιώργο Μανίκα & Στέλιο Χανταμπάκη που έγιναν ένα με τον κόσμο και έβαλαν σε κλίμα πάρτυ το κοινό.

Tην Αιγαίο ραδιοφωνία για τη ζωντανή μετάδοση και τους Γιώργο Ρούσσο και Γιώργο Σολάρη για την παρουσίαση live της εκπομπής τους .Τους dj’s του νησιού  Χρήστο Ρούσσο, Bill Brazil , Κώστα Ξαγοράρη, Θανάση Δεσύπρη και τον Οδυσσέα Δελασούδα (Ody Roc)  από την Αστόρια της Νέας Υόρκης και ανέλαβε εκτάκτως το dj set .

Tο Νίκο Κοντιζά που επιμελήθηκε την ηχητική κάλυψη του φεστιβάλ ,την ομάδα των «Sex me up « που ανέλαβε το βασικό πρόγραμμα του πάρτυ , τις Δανάη Μαλτέζου & Τίνα Γκούρζη για το σόου από αέρος,  τους Λουίζα Κληρονόμου ,  Παναγιώτη Πολίτη και Χριστίνα Νικολιά , για την παρουσίαση της «zumba» , την Αlessandra Salmieri για την παρουσίαση της με «steps» και «aqua aerobic».

Τη  Roberta Paparozzi για το ξεχωριστό σόου που προσέφερε. Την Κατερίνα Μηλιώτου για την παροχή μασάζ στην παραλία μέσω κληρώσεων , την ομάδα πολεμικών τεχνών Syros Team για την επίδειξη που μας παρουσίασε . ΤονΦρανσουά Βουτσίνο για τη θέληση του  να ενσαρκώσει το ρόλο του Θεού Ποσειδώνα, και το κατάστημα «Εποχές» για την παραχώρηση της στολής του. Την εταιρεία βιντεοσκοπήσεων «Prisma», τα ταξί Σύρου  «Ερμής» που ανέλαβαν τις μεταφορές των καλεσμένων.

Τον Κώστα Φρέρη για την παραχώρηση χώρου στο Γαλησσά, ώστε να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό της εκδήλωσης, την υπεραγορά κρεάτων«Ρουσσουνέλος» για την παραχώρηση του φορτηγού ψυγείου. Το «Μaistrali Group» για την παροχή πυροσβεστήρων ,τηρώντας έτσι την υπόσχεση μας για τα μέτρα ασφαλείας. Τα «πλαστικά Σύρου», τα νερά » Δίρφυς», τις αντιπροσωπείεςΣαγκινέτος -Μαραγκός και την εταιρεία «HELL».Tην εταιρεία » Vector Press» Υδρομηχανομεταλλική Σύρου των Υιων Ιωσήφ Ρούσσου, την τεχνική εταιρεία«Α.Φ.Κοπανιτσάνου»  για τις ευγενικές τους παραχωρήσεις τους . Τους Δομένικο Μαραγκό,Θοδωρή και Γεωργία Καραμολέγκου για την πολύτιμη προσφορά τους για μια ακόμη χρονιά".