Οι Onirama άργησαν κάτι μήνες, αλλά κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν

Έδωσαν στην τρέλα τους λιγάκι απ' το Συριανό φως

Τον Συριανό ουρανό έπιασαν το βράδυ της Παρασκευής οι Onirama, δίνοντας στην τρέλα τους λιγάκι από το φως της απαστράπτουσας Ερμούπολης.

Μερικούς μήνες μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του στη λήξη του Συριανού Καρναβαλιού, το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα κατάφερε να βρεθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στήνοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό πάρτι στην Πλατεία Μιαούλη.

Με την ενέργεια και το πάθος που τους χαρακτηρίζει ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων κομματιών.

Για περισσότερες από δύο ώρες, το κοινό ξέχασε το αύριο, χορεύοντας, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας με την «ψυχή» του.

Σε δηλώσεις του στην «Κοινή Γνώμη» ο Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που είχε το γκρουπ να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το ενθουσιώδες κοινό της Σύρου, καθώς και να θαυμάσει από κοντά τις ομορφιές του νησιού, όπως το επιβλητικό Θέατρο Απόλλων και το Δημαρχιακό Μέγαρο Σύρου – Ερμούπολης.

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της συναυλίας, οι Onirama χαιρέτισαν ζωντανά το κοινό τους μέσα από τη σελίδα του Σύρος – Πολιτισμός, τραγουδώντας τη γνωστή σε όλους «Φραγκοσυριανή» του Μάρκου Βαμβακάρη με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον frontman του συγκροτήματος, στόχος τους είναι να δοκιμαστούν μελλοντικά και στο είδος του «ρεμπέτικου», το οποίο σε λίγες ημέρες έχει την τιμητική του στη Σύρο, αφού όλα τα φώτα θα πέσουν στο 1ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη».