Ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό της Σύρου η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία

Μουσικό «κλείσιμο»

Στις μουσικές του Αιγαίου ταξίδεψαν το βράδυ του Σαββάτου οι Συριανοί φίλοι της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, αποχαιρετώντας μαζί έναν ακόμη καλοκαιρινό κύκλο δράσεων, που έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν για τον φυσικό πλούτο του τόπου μας.

Η εκδήλωση με τη συμμετοχή μουσικών της Σύρου οι οποίοι διασκέδασαν το κοινό με παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης δέκα ετών παρουσίας της Ορνιθολογικής Εταιρείας στη Σύρο.

Η γιορτή στήθηκε στο ενημερωτικό περίπτερο της Εταιρείας στην Πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου – Ερμούπολη.

Παραδοσιακές μουσικές και όργανα πλημμύρισαν το κέντρο της Ερμούπολης, η οποία χθες το βράδυ ανανέωσε το ραντεβού της με την Ορνιθολογική για το επόμενο καλοκαίρι.

Στην εκδήλωση έπαιξαν μουσική οι: Γιώργος Χατζηγεωργίου (βιολί), Μπάμπης Δικτυόπουλος (τσαμπούνα), Μπάμπης Γαβριήλ (τουμπάκι) και Ακριβός Ζερβός (κλαρίνο και τσαμπούνα).

Ο υπεύθυνος του περιπτέρου κ. Σπύρος Ψύχας ευχαρίστησε τόσο τους καλλιτέχνες όσο και το κοινό του νησιού που ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα της Ορνιθολογικής και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες δράσεις που θα φέρου πιο κοντά τον κόσμο στον φυσικό πλούτο της Σύρου.