Οι τέσσερις νικητές του Συριανού Καρναβαλιού 2017

Οι Ωραίοι έχουν χρέη” ήταν οι μεγάλοι νικητές του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2017. Η ομάδα απέσπασε το βραβείο “Γεωργίου Σουρή” με το θέμα της “Στη Χωνωλουλού” και τις φρεσκότατες μπανάνες που μοίραζαν στο κοινό τα μέλη της.

Το βραβείο καλύτερης “κατασκευής” απονεμήθηκε στην Ομάδα Πεζοπόρων Σύρου για το “προϊστορικό” άρμα της με τον Ντίνο το δεινοσαυράκι από τους Φλινστόουνς. Η Βίλμα, ο Φρέντι, η Μπέτυ ο Μπάρνευ και η παρέα τους έκαναν βόλτα “στα Χαλαρά δια ροπάλου” και βρέθηκαν μεταξύ των τεσσάρων νικητών της μεγάλης διοργάνωσης.

Καλύτερη σατιρική ομάδα αναδείχθηκαν “Εκείνοι οι Ζαβοί” για το Ταζ Μπαχάλ τους, ενώ το βραβείο “πρωτότυπου θέματος” απονεμήθηκε στους stars του Belle Epoque που φιλοδοξούν να μετατρέψουν την Ερμούπολη σε Ermoupolywood. Το βραβείο παρέλαβαν η Μέριλιν Μονρόε που τραγούδησε και το “happy birthday” στον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, η Τζέσικα Ράμπιτ, ο Τσάρλι Τσάπλιν, το “ναυάγιο” του Τιτανικού και πολλοί ακόμα κινηματογραφικά ινδάλματα.

Τα βραβεία απένειμαν οι παρουσιαστές του Συριανού Καρναβαλιού, Γιώργος Ρούσσος και Μαριάννα Βακονδίου, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μαραγκό, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού, τον ακούραστο εθελοντή του Καρναβαλιού κ. Μάρκο Ρούσσο και τον Γεώργιο (Σουρή) - Μιχαλάκη.

Η απονομή των νικητών συνοδεύτηκε από τη ρίψη πυροτεχνημάτων.