Ηλιόλουστα Κούλουμα στις εξοχές της Σύρου

Μετά από τρία χρόνια έντονων βροχοπτώσεων και αφόρητου κρύου, κάτοικοι και επισκέπτες της Σύρου γιόρτασαν και πάλι τα Κούλουμα στις εξοχές του νησιού.

Πολύχρωμοι χαρταετοί υψώθηκαν υπερήφανοι στον καταγάλανο ουρανό, οικογένειες έκαναν τη βόλτα τους στα χωριά της Σύρου απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και τις ανθισμένες εκτάσεις δεξιά και αριστερά του δρόμου και νοστιμάτοι σαρακοστιανοί μεζέδες γέμισαν τα τραπέζια των τοπικών συλλόγων και κοινότητων σε διάφορα σημεία του νησιού.

Ανάσταση, Μάννα, Βάρη, Ποσειδωνία και Γαλησσάς κάλεσαν και φέτος τους φίλους τους για να γιορτάσουν μαζί τα παραδοσιακά Κούλουμα, στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού "Γεώργιος Σουρής" 2017.

Μουσική, χαμόγελα και παρεΐστικη διάθεση ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, χάρη στην αγαστή συνεργασία των Συλλόγων με τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, μα πάνω από όλα, χάρη στον καλό καιρό, που φέτος έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο την άνοιξη, που είναι προ των πυλών για να μας χαρίσει τα δώρα τους.

Αναλυτικότερα, στο αυριανό φύλλο της "Κοινής Γνώμης".