Έπιασαν τον Μάη στα Χρούσσα

  • Τρίτη, 2 Μαΐου, 2017 - 06:23

Στον νέο χώρο εκδηλώσεών του στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, υποδέχτηκε χθες τα μέλη και τους φίλους του από όλη τη Σύρο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρουσσών για να γιορτάσουν μαζί την Πρωτομαγιά.

Ο αγαπημένος θεσμός του νησιού, που έλλειψε πέρυσι στους κατοίκους του νησιού επέστρεψε ανανεωμένος και πιο δυνατός από ποτέ σε έναν χώρο, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι μικρών και μεγάλων, στο πλαίσιο των ποικίλων δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσει μελλοντικά ο Σύλλογος.

Χορός, ζωντανή μουσική και ψητά στα κάρβουνα περίμεναν όλους όσοι επισκέφτηκαν χθες το μεσημέρι στα Χρούσσα για να πιάσουν τον Μάη στα Χρούσσα αλλά και να υποδεχτούν το πλούσιο καλοκαίρι που απέχει μόλις μία ανάσα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός και εκπρόσωποι του δήμου έδωσαν το «παρών» συγχαίροντας τον Σύλλογο για την προσωπική προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλε για να διαμορφώσει το αλσύλλιο σε έναν φιλόξενο πολιτιστικό χώρο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επόμενες δράσεις του.