«Αντίο» με χαμόγελα… επιτυχίας

Ευφάνταστες και κεφάτες χορογραφίες λάτιν, οριεντάλ, μοντέρνου χορού και Zumba παρουσίασαν οι μαθητές της Σχολής Χορού «Bella Dance» στην τελετή λήξης άλλης μίας ρυθμικής χρονιάς, που έφτασε αισίως στο τέλος της.

Η εκδήλωση με τη συμμετοχή επίδοξων χορευτών ηλικίας 3,5 έως 40+ ετών πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων.

Την ικανοποίησή της για την αγάπη του κόσμου, αλλά και την επιτυχία της Σχολής στο 4th I.D.O. Mediterranean Dance Cup, εξέφρασε η υπεύθυνη Ασπασία Τσάμη.

«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ αισιόδοξη για μένα προσωπικά, καθώς  η μεγάλη επιτυχία των παιδιών στο Θέατρο Απόλλων με το «Μαγεμένο Μήλο» και στον διαγωνισμό της Αθήνας, όπως επίσης η αγάπη και η αφοσίωση τους τόσο στον χορό, όσο και σ’ εμένα προσωπικά, μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω να εργάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι μικροί και μεγάλοι περιμένουν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία την επόμενη χορευτική χρονιά, η οποία αναμένεται το ίδιο δημιουργική και «καρποφόρα» για όλους.

 

Ετικέτες: