Ο Καραγκιόζης «αρραβωνιάστηκε» στα Καμίνια

Στο υπαίθριο θεατράκι των Καμινίων «αρραβωνιάστηκε» την καλή του ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Καραγκιόζης.

Η παράσταση θεάτρου σκιών «Οι αρραβώνες του Καραγκιόζη» παρουσιάστηκε από τον Λαογραφικό – Χορευτικό Όμιλο «η σοφία της παράδοσης», σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο Καραγκιόζης Συργιανάει στις γειτονιές της Σύρου».

Στην παράσταση, έπαιξαν ο Πέτρος Καραθανασόπουλος, ο Στέφανος Στεφάνου και οι μικροί Γιώργος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Καμπάνης. Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Ελένη Βουτσίνου.

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμινίων κ. Μάκης Τζιράκης ευχαρίστησε θερμά τόσο την υπεύθυνη του Ομίλου κ. Σοφία Λούβαρη για την εξαιρετική συνεργασία που διατηρούν και έχει αποφέρει μέχρι σήμερα πολλούς δημιουργικούς «καρπούς» αλλά και το κοινό που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους.

Σημειώνεται ότι ο Καραγκιόζης θα περάσει κι άλλες φορές βέρα στην καλή του και συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στον Πεζόδρομο της οδού Επτανήσου και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στον Πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη.