Πλήθος κόσμου στη μεγαλύτερη συναυλία του φετινού προγράμματος "Σύρος-Πολιτισμός"

Βανδή - Παπαρίζου "τα 'δωσαν όλα" στη Σύρο (WebTV)

Μία μαγική βραδιά χάρισαν στο κοινό της Σύρου, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους, οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες ανέβηκαν χθες στη σκηνή του Πολιτιστικού Χώρου «Μάνος Ελευθερίου» και «τα έδωσαν όλα».

Εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που κατέκλυσε από νωρίς τον συναυλιακό χώρο στην Ερμούπολη, δήλωσαν γοητευμένες από την ομορφιά του νησιού και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Ενθουσιασμένες για την πρώτη εμφάνισή τους στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, υποσχέθηκαν στους εκατοντάδες θαυμαστές τους μία συναυλία που θα τους μείνει αξέχαστη και κράτησαν τον λόγο τους.

Ενέργεια, ρυθμός και χαρούμενη διάθεση ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία μιας συναυλίας που κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της… τη διασκέδαση του κοινού. Γνωστά τραγούδια, ενδιαφέροντα ντουέτα, αλλά και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις που αναπτύσσουν συγγενικούς δεσμούς μεταξύ κομματιών από τις προσωπικές δισκογραφίες των καλλιτέχνιδων και διεθνών χιτ, εκτόξευσαν πολλά συνεχόμενα μουσικά «πυροτεχνήματα» στον ουρανό της Ερμούπολης.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύρος – Πολιτισμός 2017» και είναι η τελευταία που φιλοξενήθηκε για φέτος στο πρώην Λατομείο.